Niewsbrief 1 seizoen 10

   

Wordt :  New Ballet & Balance by Esther

 

 

Beste ouders van de mooie danskinderen,

Ik hoop dat jullie allemaal een heerlijke vakantie hebben gehad en weer vol energie aan dit nieuwe seizoen kunnen beginnen.
Voor de dans/balletschool zijn er een aantal veranderingen opkomst.
Allereerst gaat de naam van de school veranderen.
Ik heb inmiddels mijn bevoegdheid als kindercoach behaald en wil daar in de toekomst ook iets meegaan doen, ook op het gebied van coaching bij dansstudenten.
Bovendien heeft Chassé Dance Studio’s en de dansopleiding van de AHK richting 5 O’Clock gevraagd om samen te gaan werken om zo meer kinderen te bereiken die van dansen houden.
We gaan deze samenwerking dit jaar proberen, we noemen het een ‘transitiejaar’.
Aan het eind van het jaar kijken we of het is wat we voor ogen hadden.
Er veranderd voor jullie niets, ik blijf de dansdocent van jullie kids en ook mijn eigen visie, algemene voorwaarden en tarieven blijven via mij lopen dit jaar. Het is wel zo dat door deze samenwerking er een betere doorstroming gaat ontstaan van leerlingen naar volgende niveaus en misschien wel uiteindelijk naar de 5 O’Clock dansopleiding, een ongelofelijk leuke opleiding waarbij alle dansvormen aanbod komen met daarnaast ook musical.Al een aantal van mijn leerlingen zijn via deze opleiding zelfs het werkveld in gegaan.

Zaterdag 9 september beginnen we weer maar we zitten dan voortaan in studio 3 op de begane grond van de Chassé Dance Studio’s.
Lestijden zijn voor een aantal van jullie wel anders, bekijk de tijden even goed:

    • Peuters. ( 2,5 jaar-3 jaar)       09:15 – 10:00 uur
    • Kleuters (  4 en 5 jaar).         10:00 –   10:45 uur 3 kwartier i.p.v. uur! De prijs is hierbij aangepast Ik hoor graag wie er bijna 6 jaar wordt! App mij!
    • Kinderen ballet 1. ( 6-7 jaar)   10:45 –  11:45 uur
    • Kinderen ballet 2 (8 – 12 jaar)  11:45 – 12:45 uur

Bij vragen of opmerkingen graag even mailen naar info@tozbyestherdansschool.nl of info@nbbbe.nl

Tot zaterdag 9 september a.s.

Met vriendelijke groet,
Esther van Emden